Stefan Kuntz resmen açıkladı! Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Crespo A Milli Takım forması mı giyecek?

Stefan Kuntz resmen açıkladı! Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Crespo A Milli Takım forması mı giyecek?

A Milli Takım'ın Alman teknik adamı Kuntz, Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Crespo'nun "Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse bir teklif gelse oturup ailemle değerlendirmem gerekir" sözlerine yanıt vererek Portekizli yıldızın A Milli Takım'da oynayabilme ihtimalini yorumladı.

Spor Toto Süper Lig'e verilen 'Dünya Kupası' arasında iki hazırlık maçı yapacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Alman teknik adam Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Crespo'nun "Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse bir teklif gelse oturup ailemle değerlendirmem gerekir" sözlerine yanıt vererek Miguel Crespo'nun A Milli Takım'da oynayabilme ihtimalini yorumladı.

YEŞİL IŞIK YAKTI

Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki Portekizli oyuncusu Crespo, geçtiğimiz günlerde "Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'na gidemeyeceğim için hayal kırıklığı yaşamadım. Portekizli çok oyuncu var, bir gün çağrılmak için ben çalışmalarıma devam edeceğim. Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse bir teklif gelse oturup ailemle değerlendirmem gerekir. Küçüklüğümden beri Portekiz Milli Takımı'nda oynamanın hayali kurarak büyüdüm ama Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse tabii ki mutlu olurdum. Bunu ailemle düşünmem gerekirdi." açıklamasında bulunarak teklif gelmesi halinde A Milli Takım'da oynayabileceğini açıklamıştı.

Milli Takım'ın Alman patronu Kuntz, Portekizli yıldızın A Milli Takım'da oynayabilme ihtimalini değerlendirdi.

"TÜRK VATANDAŞI OLURSA..."

Tivibu Spor'a konuşan Alman çalıştırıcı, "Zamanı gelirse Türk vatandaşı olursa bu konu hakkında bir düşünce sarf edebiliriz" ifadelerini kullandı. Kuntz'un Crespo hakkındaki bu açıklaması Portekizli yıldıza 'yeşil ışık' olarak yorumlandı.

<p>Sarı-lacivertli taraftarların oylarıyla son iki ayın futbolcusu seçilen Miguel Crespo, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 20 maça çıktı ve takımına 2 gol, 2 asistlik katkıda bulundu.</p>

"JESUS'LA DAHA ÇOK GÖRÜŞME NEDENLERİMDEN BİRİ..."

Öte yandan Alman teknik adam Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jesus hakkında da konuşarak şunları söyledi:

"Teknik direktörlerle aramız genel olarak çok iyi. Onları yaptıkları işi çok beğeniyorum. Jesus'la daha çok görüşme nedenlerimden biri, şu andaki kadroya Fenerbahçe'den çok oyuncu katılmış olması. Burada değinmek istediğim bir konu daha var. Bu dönemde kulüplerin bize oyuncu gönderme zorunluluğu yok. Ama bu konuda bir talep gelmedi. Herkes gönderdi. Bu hususta çok teşekkür ederim. Bu Avrupa kulüplerinde biraz daha farklı oldu. Yorgun oyuncularla ilgili, tek maç ya da çağırmama gibi talepler oldu. Bu hususta Türkiye'de kulüplere teşekkür ederiz"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN