Süper Lig'de bir dönem sona erdi! O teknik adamın görevine son verildi...

Süper Lig'de bir dönem sona erdi! O teknik adamın görevine son verildi...

19. haftası geride kalan Süper Lig'de bir ayrılık daha yaşandı. O takım, teknik adamıyla yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Trendyol Süper Lig'de 19. hafta bu akşam oynanacak Trabzonspor- Samsunspor karşılaşmasıyla sona erdi. 19. haftası geride kalan Süper Lig'de bir teknik adamla daha yollar resmen ayrıldı.

19. hafta heyecanı bu akşam sona eren Süper Lig'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. O takım, teknik direktörüyle yollarını ayırdı. Ayrılık resmen açıklandı.

Süper Lig'de Emre Belözoğlu, Erdal Güneş, Çağdaş Atan, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, Tolunay Kafkas, Şenol Güneş, Nenad Bjelica, Osman Özköylü, Aleksandar Stanojevic, Ömer Erdoğan, Burak Yılmaz, Kemal Özdeş, Patrick Kluivert, Alparslan Erdem, Rıza Çalımbay, Servet Çetin ve Nuri Şahin'in ardından bir teknik adamla daha yollar resmen ayrıldı.

Kümede kalma savaşı veren Konyaspor, Fenerbahçe deplasmanında alınan 7-1'lik mağlubiyet sonrasında teknik direktörü Hakan Keleş ile yollarını resmen ayırdı.

Yeşil-beyazlı kulübün basın sözcüsü Yunus Derabağ, ''Yönetim olarak Hakan Keleş hocamızla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Yeni teknik direktör ile ilgili de çalışmalarımıza başladık'' dedi.

Bu sezon Konyaspor'u 12 maçta çalıştıran Hakan Keleş, Konyaspor'da 4 galibiyet 3 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Konyaspor'da Hakan Keleş sonrası ilk adayın Aykut Kocaman olduğu ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN