Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı! İşte son durum

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı! İşte son durum

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefesleri kesti. Lider Beşiktaş'ın Karagümrük'e yenildiği haftada Galatasaray Denizlispor'u yenerek Beşiktaş ile aynı puana ulaştı. Sivasspor'a 2-1 kaybeden Fenerbahçe üçüncü sırada yer aldı.

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 41. haftasında karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi Beşiktaş 2-1'lik skorla kaybetti ve Galatasaray ile puanları eşitlendi. 

Mücadelenin 39. dakikasında Bertolacci ile öne geçen Karagümrük, 54. dakikada Ghezzal'ın golüne engel olamadı ve skora denge geldi.

Son sözü ise 80. dakikada Borini söyledi ve Karagümrük sahadan 3 puanla ayrıldı. 

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş 81 puanda kaldı ve aynı puanlı Galatasaray'ın gol averajıyla önünde yer alarak liderliğini sürdürdü. Karagümrük'ün puanı ise 57 oldu. 

GALATASARAY 

Süper Lig'in 41. haftasında karşı karşıya gelen diğer ekipler de Denizlispor ile Galatasaray oldu.

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan maçı Galatasaray 4-1 kazandı ve şampiyonluk umudunu son haftaya taşıdı.

Galatasaray'ın gollerini 22. dakikada Halil Dervişoğlu, 35. dakikada penaltıdan Ryan Babel, 86. dakikada penaltıdan Mostafa Mohamed ve 89. dakikada Mostafa Mohamed kaydetti. 

FENERBAHÇE 

Ülker Stadı'nda Demir Grup Sivasspor'u konuk eden sarı lacivertliler, sahadan 2-0 mağlup ayrılarak Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada şampiyonluk yolunda büyük fırsat tepti.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 45+1 Kayade ve 48'de Hakan Arslan kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golü 90+3. dakikada Papiss Cisse'den geldi. 

Süper Lig'de zirve yarışı; 

1- Beşiktaş 81 (+44) 
2- Galatasaray - 81 (+42) 
3- Fenerbahçe - 79 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN