Süper Lig'de şampiyonluk oranları belli oldu: Trabzonspor ve Fenerbahçe favori

Süper Lig'de şampiyonluk oranları belli oldu: Trabzonspor ve Fenerbahçe favori

İddaa Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda şampiyonluk oranlarını açıkladı. Yeni sezon öncesinde Jorge Jesus'u takımın başına getiren Fenerbahçe ve Abdullah Avcı yönetimindeki son şampiyon Trabzonspor şampiyonluk yarışında favori olarak gösterildi.

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu 5 Ağustos Cuma günü başlayacak. İddaa, cuma akşamı başlayacak Süper Lig'de şampiyonluk oranlarını açıkladı.

Yeni sezon öncesinde Jorge Jesus'u takımın başına getiren Fenerbahçe ve Abdullah Avcı yönetimindeki son şampiyon Trabzonspor'a şampiyonluk yarışında eşit oran verildi. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un oranı 3.00 olarak açıklandı.

Valerien Ismael ile yoluna devam eden Beşiktaş'a şampiyonluk yarışında 5,50 oran belirlendi. Okan Buruk ile sezona başlayacak olan Galatasaray'ın oranı 6,50 olarak duyuruldu.

Emre Belözoğlu'nun başında olduğu Medipol Başakşehir'in oranı 9.00 olarak açıklanırken geçen sezonun üçüncüsü Konyaspor'un şampiyonluk ihtimaline 15.00 oran belirlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN