Süper Lig'in en değerli 10 futbolcusu: Listenin zirvesinde aynı takımdan iki futbolcu...

Süper Lig'in en değerli 10 futbolcusu: Listenin zirvesinde aynı takımdan iki futbolcu...

Alman internet sitesi Transfermarkt, Süper Lig'deki futbolcuların piyasa değerlerini güncelledi. Fenerbahçe forması giyen Sebastian Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu, 20 milyon Euro'luk değerleriyle sıralamada en üstte yer aldı.

Alman internet sitesi Transfermarkt, Süper Lig'de forma giyen futbolcuların piyasa değerlerini güncelledi. Yapılan güncellemede, Fenerbahçe'nin genç yetenekleri Sebastian Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu, 20 milyon Euro'luk değerleriyle sıralamada zirveye yerleşti.

Transfermarkt'ın yayınladığı güncel piyasa değerleri listesinde dikkat çeken bir diğer isim ise Galatasaray forması giyen Davinson Sanchez oldu. Kolombiyalı savunmacı, 17 milyon Euro'luk piyasa değeriyle Galatasaray'ın en değerli futbolcuları arasında yer aldı.

ICARDİ DÖRDÜNCÜ SIRADA

Sıralamada ikinci sırada ise yine Fenerbahçe'den bir isim yer alıyor. Orta saha oyuncusu Fred, 19 milyon Euro'luk değeriyle dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ise 18 milyon Euro'luk piyasa değeriyle dördüncü sırada kendine yer buldu.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Al-Musrati ve Gedson Fernandes ise 16 milyon Euro'luk değerleriyle sırasıyla yedinci ve dokuzuncu sıralarda yer alıyor. Galatasaray'ın genç yetenekleri Kerem Aktürkoğlu ve Lucas Torreira ise sırasıyla 17 milyon Euro ve 16 milyon Euro'luk piyasa değerleriyle listede kendilerine yer buldular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN