Süper Lig'in şampiyon takımı Trabzonspor İstanbul'da hasılat rekoru kırdı

Süper Lig'in şampiyon takımı Trabzonspor İstanbul'da hasılat rekoru kırdı

Süper Lig'in şampiyon takımı Trabzonspor dün akşam Olimpiyat Stadyumu'nda Altay ile oynadığı karşılaşmada tarihinin en yüksek seyirci rakamlarından birine ulaşarak hasılat rekoru kırdı. Bordo-mavili takımın dün gece 30 milyon TL'lik hasılat ettiği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig 'in şampiyon takımı Trabzonspor, dün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 70 bin taraftar karşısında İzmir temsilcisi Altay ile karşılaştı.

Karadeniz temsilcisi 70 bin bordo-mavili taraftarın izlediği karşılaşmadan 30 milyon TL hasılat elde ederek bir rekora imza attı.

Taraftarların hınca hınç doldurduğu Olimpiyat Stadyumu'nda tarihinin en yüksek seyirci rakamlarından birine ulaşıldı. Mücadele öncesinde futbolcular ve teknik direktör Abdullah Avcı, tribüne çağrılarak alkışlandı. Karşılaşma sonunda futbolcular kupa ile tur attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN