'Tarih sizi 'ruhsuzlar' diye yazacak'

'Tarih sizi 'ruhsuzlar' diye yazacak'

Trabzon medyası, Evkur Yeni Malatyaspor’a deplasmanda 5-0 mağlup olan Fırtına’yı sert sözlerle eleştirdi. Kentte yayın yapan gazeteler, “Utancın ötesinde”, “Ayıp be utanın”, “Rezalet”, “Bu takımda çete var”, “Tarih sizi ‘ruhsuzlar’ diye yazacak” gibi ağır ifadeler kullandı.

Son üç sezonda tarihinde pek görmediği ağır yenilgiler ile sarsılan Trabzonspor Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanında da 5-0 mağlup olunca yerel medyanın hışmına uğradı… “Utancın ötesinde” başlığını kullanan Taka gazetesi, “Efsanenin mirasını yediniz bitirdiniz! Bu yenilgi sabotajdan başka bir şey değildir” yorumunu yaptı. “Ayıp be utanın” manşetini atan Karadeniz gazetesi, “Tarih sizi ‘ruhsuzlar’ diye yazacak” değerlendirmesinde bulundu. “Burak’ın bu işleri, rezil ettiniz bizi” ifadesinin yer aldığı Günebakış gazetesinde, “Rezalet” başlığı yer aldı. “Bu takımda çete var” manşetini kullanan Kuzey Ekspres, “Malatya’da 5 golle sarsıldık. Tarihi farkla yenildik” dedi. Karadeniz’de Son Nokta ise “Artık bıçak kemiğe dayandı. Malatya’daki rezalet bardağı taşırdı” yorumunu yaptı.

13 Mayıs 2016’daki 7-0’lık Antalyaspor hezimeti ile başlayıp, önceki günkü 5-0’lık Yeni Malatyaspor şoku ile devam eden süreçte tam 5 maçta en az 5 gollü yenilgi alan Bordo-Mavili ekip, bu mağlubiyetlerin üçünü kendi sahasında yaşadı. Antalyaspor sarsıntısından 1 hafta sonra, 19 Mayıs 2016’da evinde Kasımpaşa’ya 6-0 kaybeden Fırtına, 15 Ekim 2017’de Akhisarspor’a 6-1 ve 5 Mayıs 2018’de Kasımpaşa’ya 5-2 yenildiğinde yine taraftarının önündeydi. Karadeniz ekibi son olarak önceki gün Yeni Malatyaspor’a deplasmanda 5-0 mağlup oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN