Trabzonspor 77 milyon euroluk dünya yıldızına kancayı taktı! 48 gol 32 asist... Yer yerinden oynayacak!

Trabzonspor 77 milyon euroluk dünya yıldızına kancayı taktı! 48 gol 32 asist... Yer yerinden oynayacak!

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almayı hedefleyen Trabzonspor, tarihi bir transfer hamlesi için kolları sıvadı. Fırtına, 77 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında kümede kalma savaşı veren Pendikspor'un konuğu olacak Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlayan bordo-mavili ekip, 77 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, yaz transfer döneminde tarihi bir transfer operasyonuna imza atmaya hazırlanıyor.

Fanatik'in haberine göre; Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlayan Trabzonspor, orta sahaya lider bir oyuncu transfer etme kararı aldı. Slovak yıldız Marek Hamsik'in takımdan ayrıldığı günden bu yana bu mevkide problem yaşayan bordo-mavili ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Abdullah Avcı'nın transferde takıma direkt katkı sağlayacak ve geldiği gibi fark yaratacak oyuncular üzerinden ilerlemeyi hedeflediği bu nedenle de bordo-mavili yönetimin İngiliz devi Arsenal formasını terleten İtalyan orta saha oyuncusu Jorginho'yu transfer listesine eklediği ileri sürüldü.

Karadeniz ekibinin sezonun son haftalarına doğru İtalyan orta saha oyuncusuyla temaslara başlayacağı ve yıldız futbolcuyu ikna etmek için tüm kozları oynayacağı öne sürüldü. Abdullah Avcı'nın bu transferde ısrarcı olduğu ve Jorginho'nun Hamsik etkisi yaratacağını düşündüğü iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Jorginho transferini İngilizler duyurdu! | Goal.com Türkçe

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu, bu sezon görev aldığı 22 karşılaşmada 1 gol 1 asiste imza attı. Yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 77 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

İtalyan orta saha oyuncusu futbol hayatı boyunca toplamda 542 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 42 gol 38 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN