Trabzonspor bombayı patlatıyor! Fırtına'ya 28 milyon euroluk orta saha! 38 gol 54 asist...

Trabzonspor bombayı patlatıyor! Fırtına'ya 28 milyon euroluk orta saha! 38 gol 54 asist...

Beşiktaş yenilgisi sonrasında takviye çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor, bombayı patlatıyor. Fırtına, 28 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Dün akşam Beşiktaş karşısında alınan yenilgi sonrasında transfer çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor, gözünü İngiltere'ye dikti. Fırtına, 28 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'deki son 4 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Larsen, Teklic, Kurbelis ve Bakasetas ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını azaltan bordo-mavili ekip, 28 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Süper Lig'in ikinci yarısına ait puan durumunda son sırada yer alan Karadeniz ekibi, Abdullah Avcı'nın transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı.

Bakasetas'ın takımdan ayrılışı sonrasında lider bir orta saha oyuncusu takviyesi yapma kararı alan bordo-mavili ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Fırtına, 28 milyon euroluk süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

Gazeteci Serkan Aşkın'ın haberine göre; Son haftalarda başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor, Leicester City forması giyen Belçikalı Dennis Praet için girişimlere başladı. Karadeniz ekibi, 29 yaşındaki Belçikalı oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Karadeniz ekibinin, Belçikalı futbolcunun transferi için görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Dennis Praet - Spielerprofil 23/24 | Transfermarkt

Bu sezon İngiliz ekibinin forması altında 9 maçta görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu, takımına 1 gol 1 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 28 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Bugüne dek futbol hayatı boyunca 411 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda 38 gol 54 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN