Trabzonspor derbisine saatler kala Fenerbahçe'de deprem! O isim kadro dışı bırakıldı!

Trabzonspor derbisine saatler kala Fenerbahçe'de deprem! O isim kadro dışı bırakıldı!

Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Trabzonspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de dev maça saatler kala yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı.

Spor Toto Süper Lig'de 34. haftanın kapanış karşılaşmasında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'u konuk edecek. Dev maçın başlamasına saatler kala Portekizli teknik adam Jorge Jesus'tan radikal bir karar geldi. Tecrübeli teknik adam o ismi derbinin kadrosundan çıkarttı.

Lider Galatasaray'ın deplasmanda İstanbulspor'u mağlup etmesiyle sarı-kırmızılı ekibin 8 puan gerisine düşen Fenerbahçe, bu akşam evinde ezeli rakibi Trabzonspor'u ağırlayacak. Süper Lig'in ilk yarısında rakibine 2-0 ile boyun eğen Fenerbahçe, bir yandan rövanşı almanın hesaplarını yaparken bir yandan da şampiyonluk yarışına ortak olmanın planlarını yapıyor.

Dev maça saatler kala sarı-lacivertli ekipte sürpriz bir gelişme yaşandı. Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un kararıyla Serdar Aziz kadro dışı bırakıldı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi kadrodan çıkartıldı!

Serdar Aziz'in kritik maç öncesi apar topar kadro dışında bırakılması Fenerbahçeli taraftarları şaşkınlık içerisinde bırakırken sarı-lacivertli ekipten konuya dair bir açıklama yapılmadı. 32 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu bu sezon 21 maçta görev aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN