Trabzonspor galibiyete hasret: Son 5 maçta 1 galibiyet

Trabzonspor galibiyete hasret: Son 5 maçta 1 galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in lider takımı Trabzonspor, evinde ağırladığı VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Fırtına son 5 haftada sadece 1 galibiyet alarak 9 puan kaybetti.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında lider Trabzonspor, evinde Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlanırken Abdullah Avcı yönetimindeki Karadeniz fırtınası, galibiyet orucuna devam etti.

Deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası Nisan ayında oynadığı 3 maçı da kazanamayan Karadeniz temsilcisi 3 puana hasret kaldı.

SON 5 HAFTADA SADECE 1 GALİBİYET

Süper Lig’de en son galibiyetini Göztepe karşısında 4-2’lik skorla elde eden Trabzonspor, söz konusu maçın ardından oynadığı Çaykur Rizespor maçını 3-2 kaybederken, Beşiktaş ile 1-1, Gaziantep FK ile 0-0 ve son olarak Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Fırtına, şampiyonluk yolunda son 5 haftada sadece 1 galibiyet alarak 9 puan kaybetti.

ŞAMPİYONLUK İÇİN 4 PUAN GEREKİYOR

Bordo-mavili kulüpte Abdullah Avcı'nın son haftalardaki oyuncu tercihleri tartışmalara neden olurken Karadeniz temsilcisi, kalan 5 maçta 4 puan çıkarması halinde, rakiplerin alacağı puanlara bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN