Trabzonspor taraftarından Abdullah Avcı'ya tepki: Bayrakları sandığa mı koyalım yoksa çıkartalım mı?

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor'un son haftalarda ortaya koyduğu performans taraftarın tepkisini çekti. Son 5 maçta 9 puan kaybeden Karadeniz temsilcisinde bir taraftarın ''Bayrakları sandığa mı koyalım yoksa çıkartalım mı?'' sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Süper Lig'de lider Trabzonspor, son 5 maçta sadece 1 galibiyet alarak 9 puan kaybetti. Karadeniz temsilcisinin son haftalarda ortaya koyduğu performans taraftarların tepkisini topladı.

Şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyerek sokağa çıkmayı bekleyen bir Trabzonspor taraftarının "Abdullah hocam, bayrakları sandığı mı koyalım yoksa çıkaralım mı? Ne yapacağımızı şaşırdık" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Bordo-mavili ekip sezon boyu farkla önde götürdüğü şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaşmak için dört puana daha ihtiyaç duyuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN