Trabzonspor iki golcüyü birden bitirdi: İmzalar atılıyor: Fırtına gole doyacak

Trabzonspor iki golcüyü birden bitirdi: İmzalar atılıyor: Fırtına gole doyacak

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, golcü arayışlarını hızlandırdı. Fırtına, Süper Lig'in rekortmen golcüsünü kadrosuna katmaya çok yakın. Transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olarak sahadan 3-1'lik yenilgi ile ayrılan son şampiyon Trabzonspor, transferde büyük oynamaya hazırlanıyor. Sezon biter bitmez transfer çalışmalarında düğmeye basan bordo-mavili ekip iki golcüyü birden bitirdi.

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak için iddialı bir takım kurmak istiyor. Bu doğrultuda Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu ile hareket eden Karadeniz ekibi, gözünü golcü transferine dikti.

Bu sezon gol yollarında beklenenin altında kalan Trabzonspor, ilk olarak golcü transferini tamamlamak istiyor. Uruguaylı golcü Maxi Gomez ile yolları ayırmak için çalışmalara başlayan Trabzonspor, Gomez'in boşluğunu iki Hırvat golcü ile dolduracak.

Bordo-mavili ekip, İngiltere Premier League ekibi Southampton forması giyen 30 yaşındaki golcü Mislav Orsic ve Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb formasını terleten 28 yaşındaki golcü Bruno Petkovic'i kadrosuna katmaya çok yakın.

61 Saat'ten Hasan Tüncel'in aktardığına göre; Karadeniz ekibinin kurmayları Orsic ve Petkovic transferini sonlandırmak için Hırvatistan'a gitti.

Mislav Orsic auteur d'un bijou avec le Dinamo Zagreb - Tout le foot | Walfoot.be

Transferlerde ciddi bir sorun yaşanmazsa Orsic- kira + Göztepe’ye oyuncu, Petkovic ise bonservisiyle ancak Petkovic milli takım kampında bulunduğu için yetkililer yüz yüze görüşme adına bu ülkeye gitti. Orsic de ise durum daha olumlu ilerliyor.

Her iki Hırvat isminde gelecek sezon bordo-mavili formayı terletmesine kesin gözüyle baılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN