Trabzonspor yeni 10 numarasını Yunanistan'da buldu! Bakasetas aracı olacak: 98 gol 115 asist...

Trabzonspor yeni 10 numarasını Yunanistan'da buldu! Bakasetas aracı olacak: 98 gol 115 asist...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, yeni 10 numarasını Yunanistan'da buldu. Fırtına, Yunanistan seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Bu sezon Süper Lig'de üçüncülüğü, Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Fırtına, yeni 10 numarasını Yunanistan'da buldu.

Pazar akşamı evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek Karadeniz ekibi, bir yandan rakibini mağlup etmenin çalışmalarını yaparken bir yandan da gelecek sezonu planlıyor. Fırtına, tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda gözünü Yunanistan'a dikti.

Kontraspor'dan Onur Nizamoğlu'nun aktardığına göre; Bakasetas'ın takımdan ayrılmasının ardından 10 numara pozisyonuna transfer yapma kararı alan Trabzonspor, Yunanistan seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Bordo-mavili ekibin Yunanistan devi Olympiakos formasını terleten Kostas Fortounis'i gündemine aldığı öne sürüldü. Karadeniz ekibinin 31 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu için kısa süre içerisinde hamle yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Konstantinos Fortounis - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan Yunan orta saha, bu sezon 37 karşılaşmada görev alırken takımına 9 gol 15 asistlik katkı sundu. Tecrübeli futbolcu, futbol hayatı boyunca ise 437 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 98 gol 115 asiste imza attı.

Yunanistan formasını 56 maçta terleterek 9 gol 9 asiste imza atan yıldız orta saha oyuncusunun Trabzonspor'a transfer olması için bordo-mavili ekibin eski Yunan yıldızı Bakasetas'ın aracı olacağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN