Trabzonspor yeni golcüsünü İspanya'da buldu! 18 milyon euroluk golcü: 87 gol 16 asist...

Trabzonspor yeni golcüsünü İspanya'da buldu! 18 milyon euroluk golcü: 87 gol 16 asist...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, gözünü İspanya'ya dikti. Yeni golcüsünü İspanya'da bulan bordo-mavili ekip, 18 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmasına şimdiden başladı. Sezon sonunda Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu ile yolları ayırması beklenen bordo-mavili ekip, gözünü İspanya'ya dikti.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan bordo-mavili ekip, hücum hattına takviye yapma kararı aldı. Gol yollarını güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor, İspanya seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Sezon sonunda Nicolas Pepe ve Paul Onuachu ile yolları ayırması beklenen Karadeniz ekibi, gol yollarını güçlendirme kararı aldı.

Fotomaç'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; Karadeniz ekibi, Sevilla'nın İspanyol golcüsü Rafa Mir için yeniden harekete geçti. Kış transfer döneminde de İspanyol golcü için hamle yapan bordo-mavili ekibin bu kez bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Rafa Mir - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan İspanyol golcü, bu sezon Valencia forması altında 22 maçta görev alarak 3 gol 1 asiste imza attı.

İspanyol golcü için bugüne dek toplamda 18 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Tecrübeli golcü, futbol kariyeri boyunca toplamda 284 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 87 gol 16 asiste imza attı.

Karadeniz ekibinin İspanyol golcü için kısa süre içerisinde İspanyol ekibine resmi teklif yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN