Trabzonspor yeni golcüsünü İspanya'da buldu! Fırtına'ya 18 milyon euroluk golcü! 87 gol 16 asist...

Trabzonspor yeni golcüsünü İspanya'da buldu! Fırtına'ya 18 milyon euroluk golcü! 87 gol 16 asist...

Son haftalarda başarısız sonuçlara imza atarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, yeni golcüsünü İspanya'da buldu. Fırtına, 18milyon euroluk yıldız golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'deki son 5 karşılaşmada 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. 9 Şubat'ta sona erecek ara transfer döneminde kadro kalitesini yükseltme kararı alan Trabzonspor, yeni golcüsünü İspanya'da buldu.

Borussia Dortmund formasını terleten Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Meunier transferinde mutlu sona ulaşan bordo-mavili ekip, bu kez golcü transferi için çalışmalara başladı.

Trabzon yerel basınından gazeteci Hasan Tüncel'in aktardığına göre; Hücum hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde transfer gündemine aldığı İspanyol golcü Rafa Mir için yeniden harekete geçti.

Afrika Kupası'nda olan Nijeryalı golcü Onuachu'nun yerine kaliteli bir golcü transfer etmeyi hedefleyen Trabzonspor, İspanyol devi Sevilla'nın İspanyol forveti Rafa Mir'i transfer etmeyi hedefliyor.

Bu sezon Sevilla forması altında 22 maçta görev alan İspanyol yıldız, bu karşılaşmalarda 3 gol 1 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan golcü futbolcu için bugüne dek toplamda 18 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol hayatı boyunca toplamda 284 maçta görev alan 1,91 boyundaki İspanyol golcü, bu karşılaşmalarda 87 gol 16 asiste imza attı.

Karadeniz ekibinin bu transferde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması ve golcü futbolcuya imza attırması bekleniyor. İspanyol forvet özellikle hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Rafa Mir - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN