Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Fırtına o isme kancayı taktı...

Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Fırtına o isme kancayı taktı...

Yeni sezonda uygulanacak yeni yabacı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor, yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu.

Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Konyaspor'u 1-3 mağlup ederek üçüncülük yarışındaki iddiasını sürdüren Trabzonspor, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Fırtına, yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu.

Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu'nun kiralık sözleşmesinin sezon sonu sona erecek olması nedeniyle golcü arayışına başlayan Trabzonspor, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu, Süper Lig'de ise üçüncülüğü hedefleyen bordo-mavili ekip, tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda takviye operasyonuna başladı.

Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Karadeniz ekibi, kümede kalma mücadelesi veren Gaziantep FK formasını giyen Rumen golcü Denis Draguş'a kancayı taktı. Bu sezon 29 karşılaşmada görev alarak 12 gol 1 asiste imza atan 24 yaşındaki golcü oyuncu, gösterdiği performansla sezona damga vurdu.Denis Drăguş - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Karadeniz ekibinin güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan 24 yaşındaki oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Belçika ekibi Standard Liege ile masaya oturduğu öne sürüldü. Bordo-mavili ekibin, Belçika temsilcisiyle yaptığı ilk görüşmede olumsuz yanıt aldığı öne sürülürken Draguş'un transferi konusunda kararlı olduğu ve Liege ile bir kez daha masaya oturmaya hazırlandığı iddia edildi. Rumen yıldızın Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak bakabileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN