Trabzonspor yeni golcüsünü Yunanistan'da buldu! 80 gol 35 asist: 'Evet, teklif aldım....'

Trabzonspor yeni golcüsünü Yunanistan'da buldu! 80 gol 35 asist: 'Evet, teklif aldım....'

Yeni sezon için takviye çalışmalarına başlayan Trabzonspor, gözünü Yunanistan'a dikti. Fırtına, yeni golcüsünü Yunanistan'da buldu.

Bu sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, yeni golcüsünü Yunanistan'da buldu.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Trabzonspor, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına başladı. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda takviye operasyonuna başlayan Karadeniz ekibi, gözünü Yunanistan'a dikti.

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe'yi eleyerek UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finale yükselen Yunan ekibi Olympiakos formasını terleten Yunan golcü Georgios Masouras'ı gündemine aldı.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan Yunan yıldız için ilk hamleyi yapan bordo-mavili ekibin, golcü futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olmasını bir fırsata çevirmeyi amaçladığı iddia edildi.

Öte yandan Fenerbahçe karşılaşması sonrasında Trabzonspor'dan teklif aldığını açıklayan Yunan golcü, 'Evet teklif yaptılar, ilk görüşmemiz olumluydu' açıklamasında bulundu. Abdullah Avcı'nın daha önce de istediği Yunan oyuncunun transferinde Trabzonspor'un bu kez ısrarcı olduğu ileri sürüldü.

Trabzonspor, Georgios Masouras transferinde ısrarcı! | Transfermarkt

Bu sezon Yunan ekibinin forması altında 46 karşılaşmada görev alan 30 yaşındaki golcü oyuncu takımına 9 gol 7 asistlik katkı sundu. Yunan yıldız, futbol kariyeri boyunca ise 408 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 80 gol 35 asiste imza attı.

Bordo-mavili ekibin, bu transferi kısa süre içerisinde bitirmesi ve Yunan yıldıza imza attırması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN