Trabzonspor yeni savunmacısını Rusya'da buldu! Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Trabzonspor yeni savunmacısını Rusya'da buldu! Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Ara transfer döneminde yabancı oyuncu sayısını azaltan Trabzonspor, tarihi bir transfer hamlesi için düğmeye bastı.

Süper Lig'in ikinci yarısındaki 5 karşılaşmada yalnızca 1 puan toplayarak ikinci yarının en başarısız takımı olan Trabzonspor, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Belçikalı sağ bek Thomas Meunier'i kadrosuna katan bordo-mavili ekip, bu kez de stoper takviyesi için çalışmalara başladı. Fırtına, tarihi transfer hamlesi için girişimlere başladı.

Ara transfer döneminde Larsen, Teklic, Kurbelis ve Bakasetas ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını azaltan bordo-mavili ekip, stoper hattını güçlendirme kararı aldı.

Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Trabzonspor, tarihi transfer hamles için girişimlere başladı. Fotomaç'ın haberine göre; Karadeniz ekibi, Rus temsilcisi Spartak Moskova formasını giyen Georgiy Dzhikiya'yı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bordo-mavili ekibin, 30 yaşındaki stoper oyuncusunun transferi için Rus ekibiyle görüşmeler yaptığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 1.88 boyundaki savunma oyuncusu bu sezon Rus ekibinde 9 karşılaşmada görev alırken 706 dakika sahada kaldı.

Stoper Rusya'dan geliyor! Görüşmeler başladı

Rus yıldız, bordo-mavili ekibe transfer olması halinde Trabzonspor'un tarihindeki ilk Rus futbolcu olarak bordo-mavili ekibin tarihine geçecek.

Tecrübeli savunma oyuncusu Rusya formasını 45 kez terletti ve 2 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN