Trabzonspor'da Abdullah Avcı fiyaskosu! Üst üste üç yenilgi bardağı taşırdı: "İstifa etmeli..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı fiyaskosu! Üst üste üç yenilgi bardağı taşırdı: "İstifa etmeli..."

Evinde ağırladığı Kasımpaşa'ya 2-3 mağlup olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Alınan başarısız sonuçların ardından Abdullah Avcı istifaya davet edildi.

Trendyol Süper Lig'de 23. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi yaşanıyor. Üst üste üçüncü karşılaşmadan da yenilgiyle ayrılan Karadeniz ekibinde taraftarlar Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti.

Galatasaray ve Rizespor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, bu kez de evinde ağırladığı Kasımpaşa'ya 2-3 mağlup olarak 2020 yılından bu yana ilk kez Süper Lig'de üst üste 3 yenilgi aldı.

Sezon başından bu yana aldığı sonuçlarla beklentilerin altında kalan Trabzonspor, 2020-2021 sezonundan bu yana Süper Lig'de ilk kez üs üste üçüncü yenilgisini aldı.

Ekim ayında göreve gelen Abdullah Avcı yönetiminde alınan başarısız sonuçlar bordo-mavili taraftarların tepkisini toplarken stadyumdaki taraftarların bazıları bordo-mavili yönetimi istifaya davet etti. Sosyal medyadaki bordo-mavili taraftarlar ise Abdullah Avcı'nın istifa etmesi gerektiği görüşünü savundu.

Bazı taraftarlar paylaşımlarında 'Avcı istifa etmeli', 'Bu rezaleti yaşatanların görevine son verilmeli' ifadeler kullandı.

Karadeniz ekibi bu sezon Avcı yönetiminde Süper Lig'de 15 karşılaşmada 7 galibiyet 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN