Monaco - Galatasaray maçının hakemi belli oldu

Monaco - Galatasaray maçının hakemi belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 6. haftasında oynanacak Monaco-Galatasaray karşılaşmasında Hollandalı hakem Danny Makkelie düdük çalacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 6. haftasında Galatasaray 9 Aralık Salı günü TSİ 23.00’te deplasmanda Fransız ekibi Monaco ile karşılaşacak. Bu önemli müsabakayı Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Danny Makkelie yönetecek.

12562392.jpg

Makkelie’nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ile Jan de Vries yapacak. Mücadelenin 4. hakemi de Allard Lindhout olacak. Maçta VAR’da Bram Van Driessche, AVAR’da da Benjamin Brand görev alacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN