Trabzonspor'da Abdullah Avcı rezaleti! Tarihi hezimet... 22 yıl sonra ilk kez!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı rezaleti! Tarihi hezimet... 22 yıl sonra ilk kez!

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-5 mağlup olarak ezeli rakibi karşısında tarihi hezimete uğradı. Avcı, derbi maçlarında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde en farklı yenilgiyi alan Trabzonspor teknik adamı olarak tarihe geçerken bordo-mavili ekip, 22 yıl aradan sonra bir ezeli rakibinden iç sahada 5 gol yedi.

Trendyol Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk eden Trabzonspor, sahadan 1-5 mağlup ayrılarak tarihi hezimete uğradı. Karadeniz ekibinin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, bordo-mavili taraftarlar tarafından istifaya davet edildi.

Evinde Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ı ağırlayan Trabzonspor, rakibine 1-5 mağlup olarak derbide hezimete uğradı. Bordo-mavili ekip, 22 yıl aradan sonra ilk kez iç sahada bir ezeli rakibinden 5 gol yedi. Karadeniz ekibi son olarak 2002 yılında Avni Aker Stadyumu'nda Beşiktaş'a 0-5 mağlup olmuştu.

Sarı-kırmızılı ekibe 1-5 mağlup olan bordo-mavili ekip, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde en farklı derbi mağlubiyetini aldı. Bordo-mavili ekip ayrıca bu skor ile Süper Lig tarihinde sarı-kırmızılı ekip karşısında ilk kez 5 gollük yenilgi aldı.

AVCI'NIN GALATASARAY'A KARŞI GALİBİYETİ YOK

Trabzonspor'a imza attığı günden bu yana iç sahada Galatasaray ile 4 kez karşılaşan Abdullah Avcı, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet 2 beraberlik elde etti.

2018 yılından bu yana iç sahada ezeli rakibini mağlup edemeyen Trabzonspor, söz konusu tarihten bu yana Galatasaray ile 5 kez karşılaştı ve 3 beraberlik 2 yenilgi aldı. Fırtına son olarak 1 Eylül 2018 tarihinde Ünal Karaman yönetiminde sarı-kırmızılı ekibi iç sahada mağlup edebilmiş ve sahadan 4-0'lık zaferle ayrılmıştı.

Galatasaray karşısında alınan yenilgi sonrasında Karadeniz ekibinin taraftarları Abdullah Avcı'ya tepki göstererek Avcı'yı istifaya davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN