Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık

Trabzonspor, yarın oynayacağı Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını tamamladı. Yapılan son antrenmanda ise Mehmet Can Aydın sakatlandı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in 30. haftası dev bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Trabzonspor ile Fenerbahçe, yarın Papara Park'ta kozlarını paylaşacak. Dev derbi öncesi her iki takım da hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

4920d71c9efb4198b50a3487a60a700b.jpg

Trabzonspor'dan Fenerbahçe derbisi öncesi olumsuz bir haber geldi. Bordo-Mavili ekipte, yapılan son antrenmanda Mehmet Can Aydın'ın sakatlık geçirdiği açıklandı. Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir'in açıklamasu şu şekilde:

"Futbol A Takımımızın son yapılan antrenmanında ağrı hisseden oyuncumuz Mehmet Can Aydın’ın yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ üst adalesinde (rectus femoris kası) yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuz tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır."

Mehmet Can Aydın'ın, Fenerbahçe derbisinde kadroda olması beklenmiyor.g

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN