Trabzonspor'da Onuachu şoku

Trabzonspor'da Onuachu şoku

Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında sakatlanıp oyundan çıkan Trabzonspor'un yıldızı Paul Onuachu'dan kötü haber geldi. Golcü oyuncunun kolunda kırık olduğu açıklandı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trabzonspor'a Paul Onuachu'dan kötü haber geldi. Karadeniz temsilcisinin, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan golcü futbolcunun, kolunda kırık tespit edildiği ve kolunun alçıya alındığı duyuruldu. Trabzonspor, Onuachu'nun kolundaki kırığın, bordo mavili takımın penaltı beklediği pozisyonda meydana geldiğini açıkladı. Yıldız golcünün sahalara ne zaman döneceği henüz netlik kazanmadı.

Kulüpten yapılan açıklamada ''Futbol A Takımımızın RAMS Başakşehir ile oynadığı karşılaşma esnasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Paul Onuachu’nun yapılan muayenesinde sol kasık bölgesinde kas (adduktor kas grubu) yaralanması ve sol önkolda darbeye bağlı ayrışmamış kemik (ulna) kırığı tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır'' ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor'un Onuachu paylaşımı:

''VAR’da göremediğiniz pozisyonun röntgen görüntüsü''

Paul Onuachu, Trabzonspor forması altında bu sezon 18 maçta 9 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN