Trabzonspor'da stadyum sponsorluğu belirsizliği! Başkan Doğan '10 gün içinde çözeceğiz' demişti ama...

Trabzonspor'da stadyum sponsorluğu belirsizliği! Başkan Doğan '10 gün içinde çözeceğiz' demişti ama...

2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak tarihi bir zafere imza atan Trabzonspor'da söz konusu sezonun sona ermesiyle birlikte Medical Park ile olan stadyum sponsorluğu anlaşması da sona erdi. 26 Mart'ta bordo-mavili ekibin yeni başkanı olan Ertuğrul Doğan, 6 Temmuz'da yaptığı açıklamada stadyum sponsorluğu konusunu 10 gün içerisinde çözeceklerini açıkladı. Fakat aradan 11 gün geçmesine rağmen bu konuda herhangi bir anlaşma imzalanmadı.

FURKAN UZUN

'Son şampiyon' olarak başladığı 2022-2023 sezonunu beklentilerin altında bir şekilde tamamlayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da stadyum sponsorluğu konusunda aylardır belirsizlik yaşanıyor.

Başkan Ertuğrul Doğan'ın 6 Temmuz'daki "Stadyum sponsorluğu konusunu 1 hafta 10 güne kadar çözmüş olacağız" açıklamasının üzerinden 11 gün geçmiş olmasına rağmen bordo-mavili ekip, henüz herhangi bir sponsorluk anlaşmasına imza atmadı. Geçen sezonu stadyum sponsoru olmadan geçiren Karadeniz ekibinde bu durum, taraftarların tepkisine neden oldu.

İLK 6 KARŞILAŞMADA GALİBİYET YÜZÜ GÖREMEDİ

Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrasında 26 Mart'ta tek liste ile seçime giden Trabzonspor'da yeni başkan Ertuğrul Doğan oldu. 2005 yılında Trabzonspor’a başkan seçilen Nuri Albayrak ile beraber son 20 yılın en genç başkanı olarak bordo-mavili ekibin tarihine geçen Ertuğrul Doğan, başkan seçildiği günden itibaren Trabzonspor ilk 6 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Fırtına, Doğan'ın başkanlık koltuğuna oturduğu günden sonraki ilk 6 karşılaşmada 5 mağlubiyet ve 1 yenilgi elde ederek büyük bir başarısızlığa imza attı.

MEDİCAL PARK İLE OLAN ANLAŞMA GEÇEN YIL SONA ERDİ

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak 38 yıllık hasrete son veren Trabzonspor'da söz konusu sezonun sona ermesiyle birlikte 'Medical Park' ile olan stadyum sponsorluğu anlaşması da sona erdi.

2017 yılında, stadyum sponsorluğu konusunda Medical Park ile 5 yıllık anlaşma imzalandığını duyuran Trabzonspor, söz konusu dönemde anlaşmayı "Şirketimiz ile Medical Park Sağlık Yatırımları AŞ ve bağlı kuruluşu İstinye Üniversitesi arasında, belirli bir süredir devam eden görüşmeler neticesinde, stadyum isim sponsorluğu ve diğer reklam haklarını kapsayan, kulübümüzün kuruluş tarihi olan 02.08.2017 tarihli ve önümüzdeki 5 yıllık süre boyunca geçerli olacak, KDV dahil toplam 29 milyon 500 bin euro tutarında bir reklam ve sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır." ifadeleriyle duyurmuştu.

KTÜ'den Medical Park Stadyumu açıklaması - Son Dakika Haberleri

1 YILDIR STADYUM SPONSORU YOK

Medical Park ile olan stadyum sponsorluğu anlaşması 2022 yazında sona erirken bordo-mavili ekip geçen sezonu stadyum sponsoru olmadan geçirdi. 26 Mart'ta başkanlık koltuğuna oturan Doğan, sponsorluk konusunu kısa süre içerisinde çözeceklerini söylemesine rağmen bu konuda henüz bir adım atılmadı.

11 Nisan'da "Stadyum için görüşüyoruz. Stadyum sponsorluğunu 3 ya da 5 yıllık vermek istiyoruz. Yenilikler katmak istiyoruz. Bunların hepsinin takipçisi olacağız. Yeni gelir kapıları da açmaya çalışacağız. Buradan gelen bütçeleri de borçlar için kullanacağız" açıklamasında bulunan Başkan Doğan, 13 Haziran'da yaptığı açıklamada ise "Stadyum sponsorluğunda son aşamadayız. SPK’ya aboneyiz isim verme imkanımız yok" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DOĞAN '10 GÜN İÇİNDE ÇÖZECEĞİZ' DEDİ AMA...

22 Haziran'da stadyum sponsorluğu konusunda son aşamaya gelindiğini duyuran Doğan, "Stat sponsorluğu konusu son aşamada. İnşallah önümüzdeki günlerde bunla ilgili açıklamayı yapacağız diye planlıyoruz" şeklinde konuşurken 6 Temmuz'da yaptığı açıklamada ise söz konusu konunun 10 gün içinde çözüleceğini vurgulayarak "Stadyum sponsorluğu konusunu 1 hafta 10 güne kadar çözmüş olacağız" diye konuştu.

Ancak Başkan Doğan'ın tüm bu açıklamalarına ve 6 Temmuz'daki açıklamasının üzerinden 11 gün geçmiş olmasına rağmen bordo-mavili ekip, henüz stadyum sponsorluğu konusunda bir adım atamadı. Bordo-mavili ekibin, 2022 yazından bu yana stadyum sponsoru bulunmazken bu durum taraftarların tepkisine neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN