Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Büyük umutlarla transfer edilmişti: Yollar resmen ayrılıyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Büyük umutlarla transfer edilmişti: Yollar resmen ayrılıyor!  Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasının kapanış karşılaşmasında Sivasspor ile berabere kalan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, yıldız ismiyle yolları ayırma kararı aldı.

Trendyol Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında deplasmanda Sivasspor ile berabere kalarak Abdullah Avcı yönetimindeki yenilmezlik serisini sürdüren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan bordo-mavili ekip, aynı zamanda Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediği oyuncularla da yolları ayırmayı planlıyor. Bu doğrultuda bordo-mavili ekipte ilk yolcu belli oldu.

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik toplayarak 11 puan elde eden bordo-mavili takımda transfer operasyonu yaşanıyor.

Bu sezon şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Karadeniz ekibi, 11 Ocak'ta açılacak olan transfer döneminde bir yandan kadrosunu güçlendirmeyi, bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncular ile yolları ayırmayı planlıyor.

Bu doğrultuda bordo-mavili ekipte ilk yolcu belli oldu. Yeniçağ'dan Turgay Beşyıldız'ın haberine göre; Bu sezon Çağdaş Atan yönetiminde kümede kalma savaşı veren RAMS Başakşehir, geçen sezon başında Trabzonspor'a transfer olan ve performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Umut Bozok'u kadrosuna katmayı amaçlıyor.

İstanbul ekibinin golcü futbolcu ile anlaşmaya varması halinde Trabzonspor'un Umut Bozok'un takımdan ayrılmasına izin vereceği ileri sürüldü.

Bordo-mavili ekibe imza attığı günden bu yana 41 maçta görev alırken 10 gol 3 asiste imza attı. 27 yaşındaki yıldız golcü bu sezon ise 4 maçta forma şansı buldu ve sadece 262 dakika sahada kaldı. Yıldız golcü, söz konusu karşılaşmalarda gol ya da asiste imza atamayarak hayal kırıklığı yarattı.

Umut Bozok son olarak 1 Eylül'de oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında forma şansı bulmuştu. Tecrübeli futbolcunun devre arasında Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Umut Bozok suskunluğunu bozdu - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN