Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Taraftarların sevgilisi takıma veda ediyor: Yollar resmen ayrılacak!

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Taraftarların sevgilisi takıma veda ediyor: Yollar resmen ayrılacak!

Kayserispor karşısında aldığı yenilgiyle Abdullah Avcı yönetiminde ilk kez mağlubiyet alan Trabzonspor, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Fırtına, yıldız futbolcusu ile devre arasında yollarını ayıracak.

Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında Kayserispor'a mağlup olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Abdullah Avcı yönetiminde ilk yenilgisini alan Trabzonspor, yıldız ismiyle yollarını ayırıyor. Bordo-mavili ekibin yıldız ismi devre arasında takıma veda edecek.

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından çıkışa geçen Trabzonspor, pazar günü evinde konuk ettiği Kayserispor'a 0-1 mağlup olarak Avcı yönetimindeki ilk yenilgisini aldı. 11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan bordo-mavili ekip, bir yandan da performansı ile hayal kırıklığı yaratan oyuncularıyla vedalaşarak takımdaki yabancı oyuncu sayısını düşürmeyi hedefliyor.

Bu doğrultuda Karadeniz ekibindeki ilk yolcu belli oldu. Trabzon yerel basınından 61 Saat'in haberine göre; Bordo-mavili ekip, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yunan yıldız Bakasetas ile yollarını ayırma kararı aldı.

Devre arasında Yunan orta sahasına iyi bir teklif gelmesi halinde bordo-mavili ekip yıldız futbolcusunu satmayı planlıyor. Karadeniz ekibi Bakasetas için teklif alamaması halinde ise sezon sonunda Bakasetas ile yollarını ayıracak. Bordo-mavili ekibin ilk planda Bakasetas'ı satmayı planladığı ileri sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde Yunan orta saha oyuncusu hakkında açıklamalarda bulunan bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, yıldız futbolcunun takımdan ayrılmak istediğini açıklayarak "Bakasetas'a bir değil, iki teklif yaptık. Oyuncunun olumlu yaklaşmadığı doğru. Bakasetas bizim sevdiğimiz bir oyuncu. Yıllardır Trabzon’da sorunsuz, problemsiz yaşayan, önemli katkılar sağlayan bir oyuncu. Kendimizden gördüğümüz bir oyuncu. Sonuçta Trabzonspor’un çıkarları önemli" ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor'un, Bakasetas'ı devre arasında satması ve en azından bir bonservis geliri elde etmesi bekleniyor.

Yıldız futbolcu sezon 12 maçta görev alarak 3 gol 1 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız orta saha, Trabzonspor forması altında 115 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 31 gol 22 asist kaydetti.

Trabzonsporlu Bakasetas seri peşinde - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN