Trabzonspor'da yaprak dökümü: 5 futbolcu ile yollar ayrıldı

Trabzonspor'da yaprak dökümü: 5 futbolcu ile yollar ayrıldı

Trabzonspor, 5 futbolcu ile yollarını ayırdı. Resmi açıklamada "Kamil Ahmet Çörekçi, Majid Hosseini, Lewis Baker, Marlon Xavier ve Benik Afobe'ye kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kulübü, sözleşmesi sona eren 5 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "2020-2021 sezon sonu itibarıyla sözleşmeleri sona eren profesyonel futbolcularımız Kamil Ahmet Çörekçi, Majid Hosseini, Lewis Baker, Marlon Xavier ve Benik Afobe'ye kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullandı.

"3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI"

Bu arada Trabzonspor, İtalya'nın Parma takımından Gervinho ve Roma ekibinden Bruna Peres'i kadrosuna katarak 54 yıllık tarihindeki 153. yabancı oyuncu transferi gerçekleştirdi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına erken start veren Trabzonspor, dün İtalya'nın Parma Kulübünden Gervinho ile 2 yıl, Roma'dan ise Bruna Peres ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN