Trabzonspor'dan duygulandıran 'Mutluluğa Kurşun Sıkma' paylaşımı: Yanımıza zamansız gelmeyin

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa 1 puan uzaklıkta olan Trabzonspor, cumartesi günü evinde oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasıyla beraber 38 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Sosyal medya hesabı aracılığıyla video yayınlayan bordo-mavili kulüp, taraftarların şampiyonluğu silahla değil, horonla kutlamalarını istedi. Trabzonspor'un videosunda kulübün efsane isimleri Özkan Sümer, Cemil Usta, Sanatçı Kazım Koyuncu ve Eren Bülbül gibi isimler yer verildi.

Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 11 puan önünde yer alan Trabzonspor, cumartesi günü evinde oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasından 1 puanla ayrılması halinde 38 yıllık şampiyonluk hasretine son verecek.

Bordo-mavili kulübün yıllar sonra kazanacağı şampiyonluğa tanıklık etmek isteyen taraftarlar şehre akın etmeye başladı. Şehirdeki şampiyonluk kutlamalarının bir karnaval havasında geçmesi bekleniyor.

Sosyal medya hesapları aracılığıyla 'Mutluluğa Kurşun Sıkma' etiketi ile duygusal bir video yayınlayan Trabzonspor, taraftarların şampiyonluğu silahla değil, horon oynayarak kutlamalarını istedi.

Trabzonspor'un videosunda kulübün efsane isimleri Özkan Sümer, Cemil Usta, Sanatçı Kazım Koyuncu, Eren Bülbül ve 2011 yılında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden taraftar Mustafa Çelik'e yer verildi.

Bordo-mavili kulübün paylaşımı kısa süre içerisinde taraftarlardan yoğun ilgi gördü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN