Trabzonspor'dan ''Endişeliyiz'' paylaşımı

Trabzonspor'dan ''Endişeliyiz'' paylaşımı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Trabzonspor ile Başakşehir kozlarını paylaşacak. Karadeniz temsilcisi, karşılaşma öncesinde sosyal medya hesaplarından ses getiren bir paylaşıma imza attı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Trabzonspor ile Başakşehir kozlarını paylaşacak. Bugün 17.30'da başlayacak karşılaşmaya Papara Park ev sahipliği yapacak. Trabzonspor, sezon hedefleri için oldukça önemli olan bu karşılaşma öncesi ses getiren bir paylaşıma imza attı.

Trabzonspor resmi hesabından paylaşılan "ENDİŞELİYİZ!" başlıklı paylaşımın açıklamasında yer alan ve kalın yazı tipiyle vurgulanan "Alper" yazısı dikkat çekti. Alper Ulusoy, Trabzonspor - Başakşehir maçının VAR hakemi olarak görev alacak.

Trabzonspor'un o paylaşımı:

''ENDİŞELİYİZ

Takımımızın bu sezon ki en büyük hedefi olan Ziraat Türkiye Kupası’na ulaşma konusunda uğraşlarımızın alıkonulması ve ortaya perişan bir tablo çıkarma çabalarına karşı endişeliyiz!''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN