Trabzonspor'un efsane başkanı Sadri Şener'den Aziz Yıldırım'a sert yanıt! 'Bıraksın bu işleri...'

Trabzonspor'un efsane başkanı Sadri Şener'den Aziz Yıldırım'a sert yanıt! 'Bıraksın bu işleri...'

Trabzonspor'un efsane başkanı Sadri Şener, 2010-2011 sezonu hakkında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Trabzonspor'un efsane başkanı Sadri Şener, 2010-2011 sezonu hakkında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'a sert bir dille yanıt verdi. Şener, Aziz Yıldırım'ın 'unutulmamak' için açıklamalar yaptığını öne sürdü.

2007-2013 yılları arasında Trabzonspor'un başkanlığını yapan Sadri Şener, Kuzey Ekspres'ten Gökmen Özağcı'nın sorularını yanıtlayarak "Şike yaptıklarını ben demiyorum ki, kendi yöneticileri mahkemede, benim ofisimde söylediler. ‘Başkanım biz bu işi yaptık bizim üstümüze gelme’ dediler" dedi.

"BIRAKSIN BU İŞLERİ"

Aziz Yıldırım'ın sözlerine yanıt veren Şener, “Benim avukatım Prof. Dr. Selami Mahmutoğlu İstanbul Üniversitesi öğretim üyesidir, bütün avukatların hocasıdır. İkincisi benim ailemi biliyorsunuz FETÖ’cülerden yardım almam beraber olmam mümkün mü? Bıraksın bu işleri” ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili ekibin eski başkanı ayrıca “Bence doğru dürüst çıksın, ‘Biz bu işi yaptık ama adaleti de kandırdık’ desin olsun bitsin. Şike yaptıklarını ben demiyorum ki, kendi yöneticileri mahkemede, benim ofisimde söylediler. ‘Başkanım biz bu işi yaptık bizim üstümüze gelme’ dediler” şeklinde konuştu.

'BUNDAN NET ŞİKE OLUR MU?'

Şener, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Yıldırım Demirören bile bana “Bu şike” dedi. Sonra değişti Mehmet Ali geldi, iş uzadı, sulandı. Bundan net şike olur mu? O işi geçin. İki iki dört kadar net. Fiziki olarak kupa onlarda olabilir ama ruhen bizim müzede. Aziz Yıldırım unutulmamak için bu açıklamaları yapıyor. “

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN