Trabzonspor'un efsane isminin yeni takımı herkesi şaşırttı: Sürpriz anlaşma! Teknik ekibi belli oldu

Trabzonspor'un efsane isminin yeni takımı herkesi şaşırttı: Sürpriz anlaşma! Teknik ekibi belli oldu

Son olarak Antalyaspor'a mağlup olan Süper Lig'in yeni takımı İstanbulspor, Osman Zeki Korkmaz ile yollarını ayırdı. İstanbul ekibinin Korkmaz'ın istifasının ardından Trabzonspor'un efsane ismi Fatih Tekke ile anlaşmaya vardı. Efsane ismin teknik ekibi de belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Nuri Şahin yönetimindeki Fraport TAV Antalyaspor'a mağlup olan Süper Lig'in yeni takımı İstanbulspor, genç teknik adam Osman Zeki Korkmaz ile yolların ayrıldığını açıkladı.

İstanbulspor'dan yapılan açıklamada "Geçtiğimiz sezon şampiyonluğumuzda ve Süper Lig’e çıkmamızda büyük emeği olan değerli Teknik Direktörümüz Sayın Osman Zeki Korkmaz kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır. Teknik Direktör değişiminin futbol takımımıza daha faydalı olacağı düşüncesiyle görevinden ayrılan Sayın Osman Zeki Korkmaz’a emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde ve hayatında başarılarının devamını dileriz. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız." ifadelerine yer verildi.

İstifa eden Osman Zeki Korkmaz’dan veda mesajı

"BİRÇOK GÜZEL ŞEYİ, BİR SENEYİ BİRAZ AŞKIN BİR ZAMANDA YAŞADIK"

40 yaşındaki teknik adam ise sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajında şunları söyledi:

"Birçok güzel şeyi, bir seneyi biraz aşkın bir zamanda yaşadık. Futbolumuzun gelişimi için inovatif denemeler yaptığımız bu köklü kulübü, layık olduğu seviyeye getirip, oraya yakışır şekilde bırakmak en büyük övünç kaynağımız. Bu destansı hikayede yer almış ve tüm duygularımızla eşlik etmiş olmakla gurur duyuyoruz. Süreci başlatan asbaşkanımız Ömer Sarıalioğlu, başkanımız Ecmel Faik Sarıalioğlu ve tüm İstanbulspor ailesine sevgilerimle.”

TRABZONSPOR'UN EFSANE İSMİ İMZAYI ATTI

İstanbul temsilcisi, Osman Zeki Korkmaz'ın istifasının ardından eski teknik direktörü ve Trabzonspor'un efsane ismi Fatih Tekke ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Resim

İstanbul ekibinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Yeni Teknik Direktörümüz Fatih Tekke, Başkanımız Ecmel Faik Sarıalioğlu ile bir araya gelerek kendisini kulübümüze bağlayan 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imzasını attı" ifadelerine yer verildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise "FATİH’in geldi İstanbul!" ifadelerine yer verildi.

TEKNİK EKİBİ BELLİ OLDU

Öte yandan Bordo-mavili ekibin efsane ismi Fatih Tekke'nin bazı sağlık sorunları yaşadığı da öğrenilirken 45 yaşındaki antrenörün teknik ekibi de belli oldu. Karadeniz ekibinin efsane isminin teknik ekibinde Orhan Çıkırıkçı, Volkan Bekiroğlu ve Salih Tekke'ye yer vereceği öğrenildi.

Fatih Tekke: Trabzonlu olduğum için Milli Takım'da geri planda tutuldum

Nisan ayında KARAR'ın sorularını yanıtlayan Fatih Tekke, son olarak Denizlispor'da görev almıştı. Genç çalıştırıcı "Teknik direktör olarak yola çıkış sebebim camiamda, Trabzonspor teknik direktörü olarak Şampiyonlar Ligi Finali oynama isteğidir. Trabzonlu olduğum ve muhafazakâr bir karaktere sahip olduğum için başkaları tarafından negatif olarak değerlendirildiğini düşünüyorum. Teknik direktörlük için de hala aynı durumu yaşıyorum. Zor bir insan olduğum söyleniyor ama zor bir insan değilim. Yalandan hoşlanmıyorum. Haksızlıklardan, ahlaksızlıklardan hoşlanmıyorum. Bunlarla karşılaştığım zaman bedeli ne olursa olsun tepkimi koyuyorum. Bu da benim duruşum oluyor. Ben buyum..." açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

tekkeeeee.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN