Trabzonspor'un eski yıldızı Galatasaray taraftarının tepkisini topladı! 'Casusluk yaptı'

Trabzonspor'un eski yıldızı Galatasaray taraftarının tepkisini topladı! 'Casusluk yaptı'

Dün akşam evinde ağırladığı Sparta Prag'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray, ikinci tur öncesinde avantaj yakalarken sarı-kırmızılı taraftarlar Trabzonspor'un eski yıldızını casuslukla suçladı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında evinde Çek ekibi Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray, rakibini 3-2 mağlup ederek ikinci maç öncesinde avantaj yakalarken sarı-kırmızılı taraftarlar Trabzonspor'un eski yıldızına tepki gösterdi.

Fotomaç'ın haberine göre; Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bodrum FK'da forma giyen Çek savunma oyuncusu Ondrej Celustka, sarı-kırmızılıların tepkisini toplayan bir hamleye imza attı.

Türkiye'de ilk olarak Trabzonspor formasını terleten tecrübeli savunma oyuncusunun Galatasaray ile Sparta Prag arasında Rams Park'ta oynanan karşılaşmayı da tribünden takip ettiği belirtildi. 2020-2023 yılları arasında Sparta Prag'da forma giyen 34 yaşındaki savunma oyuncusunun, eski kulübüne Galatasaray hakkında bilgi verdiği öne sürüldü.

Ondrej Celustka Türkiye'ye geri döndü; 1 yıllık imza- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Çek savunma oyuncusu hakkındaki bu iddia sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Bazı taraftarlar söz konusu bu iddia sonrasında Çek savunma oyuncusu hakkında 'casusluk yaptı' gibi yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN