Trabzonspor'un eski yöneticisinden Abdullah Avcı'ya çok sert sözler! 'Bülbül kesilme...'

Trabzonspor'un eski yöneticisinden Abdullah Avcı'ya çok sert sözler! 'Bülbül kesilme...'

Pendikspor'u 0-2 mağlup ederek İstanbul'dan galibiyetle ayrılan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, bordo-mavili ekibin eski yöneticisinin tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Pendikspor'u 0-2 mağlup eden Trabzonspor, üçüncülük iddiasını sürdürürken bordo-mavili ekibin eski yöneticisi, Karadeniz ekibinin teknik adamı Abdullah Avcı'ya sert sözlerle tepki gösterdi.

Son haftalarda çıkışa geçen bordo-mavili ekip, Pendikspor'u 0-2 mağlup ederek İstanbul'dan galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında "Devre arası itibarıyla 4 transfer yapabilir miydik? Evet yapabilirdik. Kulübü borçlandırabilir miydik? Evet borçlandırabilirdik. Gerçek olmayan hayal satabilir miydik? Evet satabilirdik. Gerçekçi ve samimi bir adamım. Ben futbol ve kurum için bildiklerimin doğrularını yapmaya devam edeceğim. Üçüncü olmak kulübe ekonomik olarak katkı sağlar. Avrupa bizim için bir hedef. 4 takımı geçiyorsun, 2 takımı geçemeyince mi başarısız oluyorsun?" ifadelerini kullandı.

Karadeniz ekibinin eski yöneticisi Gökhan Saral, Avcı'nın bu sözlerine sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt vererek sert ifadeler kullandı.

Saral, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hoca bunları bırakta Trabzonspor’un başkanı konuşsun gerektiği zaman… Her topa girme… Takımın hali ortada 2 maç kazanıldı diye de bülbül kesilme! Senin futbol bilgine hiç inanmadım ve inanmıyorum. Madem ki? Abdullah Avcı tek başına Trabzonspor’u şampiyon yaptı! Neden takım bu halde? Sihirli deyneği nerde? Kimse masal anlatmasın! Trabzonspor’un gölgesinde de şövalyecilik samimiyetçilik oynamasın."

Saral'ın paylaşımları kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim alırken sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN