Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür Fortuna Sittard'a mı transfer olacak? Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün açıkladı

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür Fortuna Sittard'a mı transfer olacak? Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün açıkladı

Dün akşam evinde ağırladığı Galatasaray ile berabere kalan Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Karşılaşmanın ardından Abdülkadir Ömür'ün Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a imza atacağı öne sürüldü. Bordo-mavili taraftarlar bu iddia sonrasında 23 yaşındaki futbolcuya tepki gösterirken Hollanda ekibi Fortuna Sittard'ın başkanı Işıtan Gün'ün 23 yaşındaki futbolcu hakkındaki iddialara açıklık getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında evinde Galatasaray'ı ağırlayan Trabzonspor, rakibiyle berabere kalarak evindeki yenilmezlik serisini sürdürdü.

8 Mart'ta 2021'de Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 kaybettiği 29. hafta maçından sonra sahasında 538 günlük sürede mağlubiyet yüzü görmeyen bordo-mavili takım iç sahadaki yenilmezlik serisini 28 maça yükseltti.

Karşılaşmanın ardından Abdülkadir Ömür hakkında ortaya atılan iddia herkesi şoke etti. Çok konuşulacak bu iddia sonrasında bordo-mavili taraftarlar ağrılarının devam ettiğini söyleyerek dün akşamki karşılaşmada forma giymeyen Abdülkadir Ömür'e tepki gösterdi.

"BURAK YILMAZ'IN YANINA GİTMEK İSTİYOR"

Fotomaç Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, A Spor ekranlarında Abdülkadir Ömür'ün takımdan ayrılarak Fortuna Sittard'a transfer olmak istediğini öne sürerek şunları söyledi:

"Ağrılarının da olmadığını biliyoruz. Kulübe gelmiş 'Ben oynamak istemiyorum, gitmek istiyorum. Benim bonservisimi verin ben gitmek istiyorum' demiş. Yönetim de 'Teklif getir, konuşalım' demiş. Bugün Abdülkadir'le ilgili karar verilecek. Muhtemelen gidecek oyunculardan biri Abdülkadir Ömür olacak. Burak Yılmaz'ın takımına gitmek istiyormuş. Oraya gidecek herhalde.

omur.jpg

PROFESYONELLİĞE SIĞMAZ

Abdülkadir Ömür'ün yaptığı profesyonelliğe sığmaz. Takım arkadaşların, teknik heyeti sevmiyorsun, bu taraftara nasıl kıydın? Bu taraftar seni bağrına bastı. Sen böylesine bir maçta 'ben gitmek istiyorum' diyorsun. Ben Abdülkadir Ömür'ün sonunu Barış Memiş'e benzetiyorum"

23 yaşındaki genç yıldız hakkında ortaya atılan iddiaların ardından Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün, açıklamalarda bulundu.

burak.jpg

FORTUNA SİTTARD'DAN ABDÜLKADİR ÖMÜR AÇIKLAMASI

Tv100'den Mehmet Batuhan Ağır'a konuşan Işıtan Gün, genç yetenek hakkındaki iddialara açıklık getirdi.

Abdülkadir Ömür ile ilgili bir girişiminiz oldu mu?" sorusuna yanıt veren Işıtan Gün, Abdülkadir Ömür'ün transferi hakkında bir girişimlerinin olmadığını dile getirerek şunları söyledi:

"Öyle bir şey yok ilk kez sizden duydum"

gun.jpg

KOPENHAG MAÇINDA TEPKİ GÖRDÜ

Bu sezon bordo-mavili forma ile 4 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, takımına 1 gol 1 asistlik katkı sağladı. Genç yetenek Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka karşılaşmasında 66. dakikadan oyundan alınırken taraftarlardan tepki görmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN