TRT spikerinin gafı Beşiktaşlıları çıldırttı! "Bir gol daha..."

Dünya Kupası E Grubu’nda İspanya'nın Kosta Rika'yı 7-0 ile geçtiği karşılaşmada maçı anlatan TRT spikeri Cüneyt Ersan, siyah-beyazlı taraftarların tepkisini toplayan büyük bir gafa imza attı.

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda İspanya E Grubu’nda Kosta Rika'yı 7-0 gibi net bir skorla geçti. Karşılaşmayı TRT ekranlarından anlatan spiker Cüneyt Ersan, büyük bir gafa imza atarak Beşiktaşlı taraftarların tepkisini topladı.

Dünya Kupası E Grubu’nda İspanya'nın Kosta Rika'yı 7-0 ile geçtiği karşılaşmada maçı anlatan TRT spikeri Cüneyt Ersan, siyah-beyazlı taraftarların tepkisini topladı.

FiOim14XoAIiPaw

TRT SPİKERİ ERSAN BEŞİKTAŞLILARI KIZDIRDI

2022 Dünya Kupası'nda İspanya, Kosta Rika karşısında turnuvanın en farklı galibiyetini aldı. TRT spikerinin karşılaşmanın son anlarında söyledikleri ise Beşiktaşlıları kızdırdı.

Karşılaşmanın son dakikalarına İspanya'nın 7-0 üstünlüğü ile girilirken maçın sonuna 8 dakika uzatma verildi. Tam o sırada maçı anlatan spiker Cüneyt Ersan, Beşiktaş'ın 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında aldığı 8-0'lık yenilgiye gönderme yaparak "Belki şimdi aklınıza geliyordur. Bir gol daha olur mu acaba diye?" dedi. Ersan'ın bu açıklamaları sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

8 DAKİKA UZATMA

Son bölümde 8 dakika uzatma verildi. İspanya 7-0 öndeyken TRT spikeri gülerek, "Belki şimdi aklına geliyordur sevgili seyirciler, bir gol daha olur mu diye?" ifadelerini kullandı. Cüneyt Ersan'ın bu sözleri sonrasında sosyal medyadaki Beşiktaşlı taraftarlar tecrübeli spikere tepki gösterdi.

Liverpool'dan 8-0 paylaşımı - Tüm Spor Haber Beşiktaş

RAKİP TAKIM TARAFTARLARI DA DALGA GEÇTİ

Siyah-Beyazlı taraftarların yaptığı paylaşımlara ezeli rakip taraftarlarından cevap geldi. Ezeli rakip taraftarları, Beşiktaş'ın 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 8-0 mağlup olduğu maçla ilgili paylaşımlar yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN