Tümer Metin'den istifa tezahüratları yapılan Valerien Ismael'e ağır eleştiri

Tümer Metin'den istifa tezahüratları yapılan Valerien Ismael'e ağır eleştiri

Tümer Metin, Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasının ardından Fransız teknik adam Valerien Ismael ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en çok merak edilen karşılaşmasında Beşiktaş taraftarı önünde oynadığı zorlu karşılaşmada Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

Siyah beyazlılarda son haftalarda eleştiri oklarının hedefinde kalan isim Valerien Ismael ise Trabzonspor maçında da yine formsuzdu.

Bu kez tribünlerden de yoğun bir tepkiyle karşı karşıya kalan Fransız teknik adam için istifa tezahüratlarının da yapılmış olması haftaya damga vurdu.

VALERİEN ISMAEL İSTİFA

TÜMER METİN'DEN AĞIR ELEŞTİRİ!

Tivibu Spor ekranlarında Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunanan eski Beşiktaşlı futbolcu Tümer Metin, yaptığı açıklamalarda ;

Süper Lig'de 10. haftayı geride bıraktık ama Beşiktaş'ta bu zamana kadar tarif edilebilir bir oyun oynanmadığını söyleyebiliriz. Beşiktaş'ta Önder Karaveli ve Sergen Yalçın ile nasıl bir oyun oynandığını tarif edebiliyorum ama Valerien Ismael'in oyunu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in adaletli bir şekilde forma dağıtımı yapmadığını düşünüyorum. Takımda bir forma savaşı var ama burada ortada kalmış bir Valerien var. Kötü oynasam bile hafta sonu formam garanti gözüyle bakan oyuncular var.

Takımda yaşanan bu olaylar tabii futbolcuları da çok etkiliyor. Tribün inanılmaz bir baskı yapıyor. Oyuncu değişikliği için sese kulak veriyorsun. Senin bir teknik direktör olarak planın bu mu? Aynı Beşiktaş tribünü seni istifaya da davet ediyor o zaman bu sese de kulak vermelisin. Valerien Ismael, istifa seslerini hiçe saymamalı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN