Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu galibiyet sonrası konuştu: Bu çocuklar her şeyi hak ediyorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu galibiyet sonrası konuştu: Bu çocuklar her şeyi hak ediyorlar

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Yunanistan’ı mağlup ederek finale yükseldiği maçın ardından, "Bu çocuklar her şeyi hak ediyor" dedi.

2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası yarı final maçında A Milli Basketbol Takımı, Yunanistan’ı 94-68 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Türkiye, pazar günü finalde Almanya ile karşılaşacak.

Mücadelenin ardından Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Hidayet Türkoğlu açıklamalarda bulundu. Türkoğlu, "Sözler boğazda düğümleniyor. Çocuklara ne söyleyeceğimizi inan bazen insan bulamıyor. Önce sözlerime sağlık ekibimize daha sonra özveriyle takımı yalnız bırakmak istemeyen takım kaptanımız Cedi’ye ve herkese, milyonların huzurunda ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu çocuklar her şeyi hak ediyorlar. Milyonları mutluluğa boğdular, inşallah pazar günü de başka bir mutluluğa boğarlar. İyi ki varlar" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN