UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı devam ediyor. Gecenin maçlarında PSG, Barcelona'yı; Atletico Madrid ise Borussia Dortmund'u konuk edecek.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden önemli maçlar, futbolseverler ile buluşacak. Gecenin merakla beklenen maçlarında PSG, Barcelona ile; Atletico Madrid ise Borussia Dortmund ile kozlarını paylaşacak.

Çeyrek Final öncesinde PSG Barcelona sakat ve cezalılar - Yeni Bakış - Son Dakika Haberleri

Gecenin en önemli maçında Fransa Ligue 1'i domine eden PSG, Barcelona'yı konuk edecek. Fransız temsilcisi, Kylian Mbappe'nin son sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşmanın peşinde. Sezon sonunda Xaiver Hernandez ile yolları ayıracak Barcelona ise Devler Ligi'nde sürpriz yapmayı hedefliyor. Bu dev mücadelede TSİ. 22.00'de başlayacak ve Exxen ekranlarından naklen yayınlanacak.

Atletico Madrid'in, Şampiyonlar Ligi'nde rakibi Borussia Dortmund - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

İspanya LaLiga'da istediği konumda yer alamayan Atletico Madrid, Almanya Bundesliga'da hayal kırıklığı yaşayan Borussia Dortmund karşısında galibiyete uzanmak isteyecek. Şampiyonluğu Bayer Leverkusen'e kaptıran Dortmund ise İspanya'dan avantajlı bir skorla dönmenin peşinde olacak. TSİ. 22.00'de başlayacak mücadele, TV8,5 üzerinden canlı yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN