UEFA Tarihi Öneme Sahip Maçın Hakemini Açıkladı

UEFA Tarihi Öneme Sahip Maçın Hakemini Açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, 11 yıl aradan sonra Devler Ligi'nde gruplara kalmak için 24 Ağustos Çarşamba günü evinde Danimarka ekibi Kopenhag'ı konuk edecek. UEFA, bordo-mavili ekip açısından tarihi öneme sajip karşılaşmayı yönetecek hakemi açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için 24 Ağustos Çarşamba günü evinde Danimarka ekibi Kopenhag'ı ağırlayacak.

Süper Lig'de Antalyaspor karşısında aldığı 5-2'lik yenilgi ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Karadeniz ekibinde Antalyaspor karşısında sakatlık yaşayan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas'ın Kopenhag karşısında forma şansı bulması zor gözüküyor.

Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Kopenhag ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu. UEFA, zorlu mücadeleyi Hollandalı hakem Danny Makkelie yöneteceğini açıkladı. UEFA'dan yapılan açıklamada, Trabzonspor-Kopenhag maçını Hollandalı hakem Danny Makkelie'nin yöneteceği belirtildi.

uea.jpg

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde 24 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00'de oynanacak olan karşılaşmada Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ve Jan de Vries üstlenecek. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Jochem Kamphuis olacak.

İlk maçı 2-1 kaybeden bordo-mavili ekip, rövanş maçında saf dışı bırakarak 11 yıl aradan sonra Devler Ligi'nde gruplara kalmayı amaçlıyor.

5207046.jpg

BASIN TOPLANTISI PROGRAMI BELLİ OLDU

Bordo-mavili ekip için tarihi öneme sahip karşılaşma öncesinde antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu.

Buna göre misafir takım FC Kopenhag 23 Ağustos Salı günü saat 19.30’da Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık antrenman gerçekleştirecek. Antrenman öncesinde saat 18.45’te FC Kopenhag Teknik Direktörü ve bir futbolcu basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

sl.jpg

Trabzonspor’un ise aynı gün (23 Ağustos Salı) Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde saat 19.00’da ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık antrenman gerçekleştirecektir. Antrenman öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı ve futbolcu Abdülkadir Ömür saat 17.30’da Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

TRABZONSPOR'UN TUR ATLAMASI İÇİN NE GEREKİYOR?

Danimarka'daki ilk maçı 2-1 kaybeden Trabzonspor'un tarihinde ikinci kez Devler Ligi'nde gruplara kalabilmesi için rakibini ya iki farklı mağlup etmesi gerekiyor. Bordo-mavili ekibin tek gollü galibiyetinde karşılaşma uzatmalara, uzatmaların da Trabzonspor lehine tek gollü galibiyet ile sonuçlanması durumunda gruplara kalacak takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

Karşılaşmadan çıkacak her türlü beraberlik sonucunda Danimarka ekibi gruplara kalacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN