UEFA'dan İstanbul'da 'taksi kullanmayın' uyarısı

UEFA'dan İstanbul'da 'taksi kullanmayın' uyarısı

Bu akşam Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da oynanacak. Final için kente akın eden taraftarlara UEFA tarafından hazırlanan rehberde ulaşım için taksi kullanmamaları önerildi. Rehberde "Taksiler uygun bir seçenek gibi görünebilir ancak trafik tahmin edilemez ve beklediğinizden daha uzun sürebilir" ifadeleri kaydedildi.

İstanbul'da bu akşam Manchester City ve Inter UEFA Şampiyonlar Ligi finali için karşılaşacak. Finali takip etmek için başta İngiltere ve İtalya olmak üzere çok sayıda ülke vatandaşı İstanbul'a akın etti.

Taraftarlar için UEFA tarafından bir rehber hazırlandı. Rehberde, ulaşım için kullanılabilir yollar yer aldı.

Taraftarlara şehir içi ulaşım için taksi önerilmedi. İlgili kısımda taksilerle ilgili şu ifadeler yer aldı:

REHBERDEKİ İLGİLİ KISIM

Taksiler uygun bir seçenek gibi görünebilir ancak trafik tahmin edilemez ve beklediğinizden daha uzun sürebilir. Stadyum çevresindeki kapsamlı yol kapanmaları nedeniyle maç günü taksiye binmenizi önermiyoruz. Bunun yerine servis otobüsleri veya toplu taşıma araçlarıyla seyahat etmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Diğer günlerde, İstanbul'da taksiler ya da 'Taksis' yaygın olarak bulunur ve ücretleri taksimetre ile belirlenir.

taksi-uyarisi.jpg

Manchester City ile Inter arasında oynanacak final, Atatürk Olimpiyast Stadyumu'nda saat 22.00'de başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN