Ünal Aysal'dan yıllar sonra gelen Fatih Terim itirafı! "Etrafa danışarak..."

Ünal Aysal'dan yıllar sonra gelen Fatih Terim itirafı! "Etrafa danışarak..."

Galatasaray'ın eski Başkanı Ünal Aysal sessizliğini bozdu. Sarı-kırmızılı ekibin eski başkanı Fatih Terim hakkında çarpıcı itiraflara imza attı. Aysal'ın açıklamaları sarı-kırmızılı camiada şaşkınlık yarattı.

Galatasaray'ın eski Başkanı Ünal Aysal'dan yıllar sonra gelen Fatih Terim itirafı geldi. Sarı-kırmızılı ekibin eski başkanının Fatih Terim hakkındaki açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Galatasaray'da 2011-2014 yılları arasında başkanlık yaparak Galatasaray'ı iki defa Süper Lig şampiyonluğuna ulaştıran Ünal Aysal, 2011-2012 sezonunda Fatih Terim'in takımın başına geçmesi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Fatih Terim ile çalışmayı düşünmediğini, ancak tavsiye sonrasında başarılı teknik adamı takımın başına getirme kararı aldığını açıklayan Ünal Aysal, Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtlayarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal şunları söyledi:

"Hoca adayım yoktu. Alman ekolünden bir hoca arıyordum. Futbolu bilen bir adam olmadığımı hep söyledim. Etrafa danışarak en iyi yabancı hocayı getirmek istedim. Faruk Süren ve Ali Dürüst kardeşlerim Fatih Terim'i önerdi. Fatih Terim'in Adnan Polat'ın davetini geri çevirdiğini bildiğim için Fatih Terim'i düşünmemiştim. Ben reddedilmeyi seven bir adam değilim. Aklımda Türk bir isim yoktu. Faruk Süren ve Ali Dürüst Fatih Terim ile konuştuktan sonra bana 'hoca gelmek istiyor' dediler. Ben de 'o zaman gelsin' dedim.

Fatih Terim ile görüştükten sonra sempatik ve heyecanlı olduğunu gördüm. Onun bu heyecanını görünce 'tamam hoca sen başla' dedim. 'Rakamların hiç önemi yok sonra konuşuruz' dedi ve ertesi gün başladı.

Fatih Terim'in basında bu kadar güçlü olduğunu ve basını bu kadar etkileyen bir şahsiyet olduğunu yaşayarak öğrendim. "

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN