Vlahovic İçin Siyah-Beyazlı bekleyiş

Vlahovic İçin Siyah-Beyazlı bekleyiş

Beşiktaş, Dusan Vlahovic transferinde Barcelona ve Juventus ihtimallerinin zayıflamasıyla öne çıktı. Siyah-beyazlılar, Sırp golcüye 5 milyon euro imza parası ve 10 milyon euro maaş içeren teklif sundu.

Beşiktaş’ta Dusan Vlahovic transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlıların golcü listesinde ilk sırada yer alan Sırp yıldız için Avrupa’daki seçenekler azalırken, Beşiktaş’ın transferde daha güçlü konuma geldiği ifade edildi. Bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki futbolcuya Beşiktaş’ın 5 milyon euro imza parası ve 10 milyon euro maaş içeren teklif sunduğu öğrenildi.

dus4.jpg

Vlahovic’in siyah-beyazlıların teklifine henüz olumlu ya da olumsuz yanıt vermediği belirtildi. Sırp golcünün daha önce Barcelona ile görüşme yaptığı gündeme gelmişti. Ancak İtalyan basını, Katalan ekibinde sportif direktör Deco’nun ön görüşme yaptığı Vlahovic’e teknik direktör Hansi Flick’in onay vermediğini yazdı. Juventus cephesinden de Sırp futbolcunun dönüş ihtimalini zayıflatan açıklamalar geldi.

dus1.jpg

İtalyan ekibinin yeni CEO’su Giovanni Carnevali, Tuttosport’a yaptığı açıklamada Vlahovic konusunda temkinli konuştu. Carnevali, “Vlahovic ile hiç tanışmadım. Juventus’un reddedilen bir teklif yaptığını biliyorum. Oyuncuların peşinden koşan biri değilim.” ifadelerini kullandı.

dus3.jpg

Geçtiğimiz ay Damien Comolli’nin yerine CEO’luk görevine getirilen 65 yaşındaki futbol adamı, önceliklerinin Randal Kolo Muani ve Kerim Alajbegovic transferlerini tamamlamak olduğunu söyledi. Carnevali ayrıca bazı oyuncuların ayrılık süreçlerini yönetmeye odaklandıklarını dile getirdi.

images.jpg

Bu gelişmelerin ardından Barcelona ve Juventus ihtimallerinin zayıflaması, Beşiktaş’ın Dusan Vlahovic transferindeki konumunu güçlendirdi. Siyah-beyazlı yönetim, yıldız golcüden gelecek yanıtı beklerken transfer sürecini kısa sürede netleştirmeyi hedefliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN