Yayıncı kuruluş konusunda düğüm çözüldü! Süper Lig'in yeni yayıncı kuruluşu belli oldu! 150 milyon euro...

Yayıncı kuruluş konusunda düğüm çözüldü! Süper Lig'in yeni yayıncı kuruluşu belli oldu!  150 milyon euro...

Süper Lig'de yayıncı kuruluş konusunda düğüm çözüldü. Bir süredir belirsizlikte olan yayıncı kuruluş konusunda kısa süre içerisinde resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de 28. hafta heyecanı bu akşam oynanan Kasımpaşa-Sivasspor karşılaşmasıyla başladı. Süper Lig'de son haftaların yaklaşmasıyla gelecek sezonun yayıncı kuruluşu merak konusu oldu. Bir süredir merak konusu olan yayıncı kuruluş konusunda düğüm çözüldü.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe arasında nefes kesen şampiyonluk yarışının yaşandığı Süper Lig'de gelecek sezonun yayıncı kuruluşu belli oldu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Digitürk, Süper Lig'i futbolseverler ile buluşturmaya devam edecek.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Sabuncuoğlu, paylaşımında "beIN Sports, ihale başında TFF ve Kulüpler Birliği’nin hedeflediği rakam olan 150 milyon euro barajını son teklifiyle aştı. Süper Lig’in yeni yayıncısı beIN Sports olmak üzere! İş resmi imzaya kaldı." ifadelerine yer verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun kısa süre içerisinde yayıncı kuruluş konusunda resmi açıklama yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN