Yedek kulübesine mahkum olmuştu! Arda Güler Real Madrid'e veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Yedek kulübesine mahkum olmuştu! Arda Güler Real Madrid'e veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'te yedek kulübesine mahkum olan milli yıldız Arda Güler, İspanyol devine veda etmeye hazırlanıyor.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak İspanyol dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in İspanyol devindeki geleceği merak konusu oldu. Sezon başından bu yana yedek kulübesine mahkum olan milli yıldızın geleceği konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Yaz transfer döneminde transfer olduğu Real Madrid yedek kulübesine mahkum olan milli yıldız Arda Güler'in takımdaki geleceği merak konusu oldu. İspanyol devinde beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan milli yıldız Arda Güler, İspanyol devine veda etmeye hazırlanıyor. Yıldız oyuncunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan 19 yaşındaki süper yetenek hakkında İspanyol basınında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Fanatik'ten Burak Özdemir'in haberine göre; İspanyol basınından derlediği habere göre; Gelecek sezon Arda Güler'i kiralamak isteyen takımlara bir yenisi daha eklendi.

İspanya LaLiga'da Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi veren Las Palmas'ın Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan milli yıldız, bu sezon İspanyol devinde yalnızca 5 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Yıldız futbolcunun İspanyol devinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN