Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçında stada buz kütlesi düştü: Yedek kulübesi boş olduğu için yaralanan yok

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçında stada buz kütlesi düştü: Yedek kulübesi boş olduğu için yaralanan yok

Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş karşılaşması sırasında ev sahibi takımın yedek kulübesinin üzerine buzlu kar kütlesi düştü. O esnada ısınan bir oyuncu olmaması büyük bir tehlikeyi engelledi. Sakatlanan ya da yaralanan olmadı.

Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 28'inci dakikasında ev sahibi takım, büyük bir tehlikeyi atlattı.

Mynet'te yer alan habere göre, -4 derecede oynanırken Yeni Malatyaspor Stadyumu'nun çatısından buzlu kar kütlesi ev sahibi takımın yedek kulübesinin üzerine düştü.

TAKIM, TEHLİKEYİ UCUZ ATLATTI

O sırada kulübenin dışında kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önledi. Takım tehlikeyi ucuz atlattı. Olayda sakatlanan veya yaralanan oyuncu bulunmuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN