Yıllar sonra gelen Mesut Özil itirafı: Tesise giderken mutsuz gidiyordum, çocuklarımı bile sevemedim!

Yıllar sonra gelen Mesut Özil itirafı: Tesise giderken mutsuz gidiyordum, çocuklarımı bile sevemedim!

Fenerbahçe futbol takımında 2020-21 sezonunda teknik direktör Erol Bulut'un yardımcılığını yapan Mehmet Yozgatlı, verdiği röportajda Mesut Özil ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve antrenörü Mehmet Yozgatlı, 9 Şubat 2021 tarihinde Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir ile oynanan maçta Mesut Özil oyuna girerken taktik verdiği görüntüyle o dönem sosyal medyada çeşitli eleştiriler almıştı.

"MESUT'A NASIL BİR TAKTİK VEREBİLİRİM?"

Antrenör Mehmet Yozgatlı, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"O fotoğraftan sonra anlamadığım bir şekilde linç edildim. İnanılmaz çok üzüldüm. O fotoğraftan sonra 2-3 gün boyunca kimseyle konuşmadım. Çocuklarımı bile sevemedim. Tesise giderken bile mutsuz gidiyordum.

Sahaya çıkacağım futbolcuların, gözünde nasıl bir bakış açısı olacak bunu düşündüm. 3 gün boyunca gerçekten cehennemi yaşadım. Ben yardımcı olarak Mesut'a nasıl bir taktik verebilirim ki? Ne diyeceğim bu çocuğa?

Oğlum Mesut şunu yapacaksın, 5'e 2 at, işte şunu yap. Bak sen topu aldığında şuradaki boş olacak mı diyeceğim? Zaten benim yetkimde değil. Takımın teknik direktörü Erol Bulut'tur. Mesut'a taktiği Erol hoca verir."

mehmet-yozgatli-mesut-ozil.jpg

MESUT ÖZİL İLE EROL BULUT ARASINDA ANLAŞMAZLIK OLDU MU?

Mehmet Yozgatlı, Mesut Özil gibi kariyerli bir oyuncu alındığında takımın da ona göre kurulması gerektiğinin altını çizdi:

"Mesut Özil'in Erol Bulut ile asla bir ego savaşı olmadı. Biz gelmesine çok sevindik. Kariyeri zaten tartışılmaz, Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazanmış bir oyuncu. Çok büyük bir değer. Eğer siz Mesut'u alacaksanız, Mesut'a uygun bir oyun anlayışına göre takım kurmanız lazım.

Ben bütün oyunumu Mesut'a uygun kuracağım diyorsan, 20 oyuncu gönderip Mesut'a göre 20 oyuncu alacaksın. Benim kafamda sistem, oyun anlayışı var diyorsan Mesut'u oynatamazsın. Bunu Aykut hoca, Alex'e yaptı. Aykut hocanın kafasında oyuncuların koşan, hem defans hem de hücum yapacağı bir oyun anlayışı vardı. Alex de buna uymadı ve yollar ayrıldı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN