Yıllık 3,5 milyona 3 yıllık sözleşme! Fenerbahçe Serie A'nın yıldızını resmen bitirdi... Hayırlı olsun

Yıllık 3,5 milyona 3 yıllık sözleşme! Fenerbahçe Serie A'nın yıldızını resmen bitirdi... Hayırlı olsun

2014 yılından bu yana süren şampiyonluk özlemini sezon sonunda sonlandırmayı hedefleyen Fenerbahçe, kış transfer dönemi için ilk bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Kanarya, Serie A'nın yıldızını resmen bitirdi...

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek için çalışmalara başladı. Kanarya, 11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer dönemi öncesinde ilk transferini bitirdi.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Fenerbahçe, devre arasında bu mevkiye takviye yapma kararı aldı. Yaz transfer döneminde Tadic, Dzeko ve Fred gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez İtalyan devinin yıldız ismi ile anlaşma sağladı.

Akşam'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; Fenerbahçe, yaz transfer döneminde de gündemine aldığı Rade Krunic transferinde bu kez mutlu sona oldukça yakın.

Bu sezon İtalyan devi Milan'da beklentilerin altında kalan yıldız orta saha oyuncusunu kadroya katmak isteyen Fenerbahçe, kırmızı-siyahlı ekibin kapısını resmen çaldı. Kanarya'nın 30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için Milan'a 4 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Sarı-lacivertli ekip, Boşnak orta saha oyuncusuna ise 3.5 milyon euro maaş ile 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.Fenerbahçe, Rade Krunic ile anlaşma sağladı | Transfermarkt

İtalyan devi ile 2025 yılına dek sözleşmesi bulunan Boşnak yıldızın Milan'dan ayrılmaya sıcak bakabileceği ileri sürüldü. Bu sezon Milan forması altında 14 maçta göre alan tecrübeli orta saha oyuncusu skor katkısında bulunamadı.

30 yaşındaki yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcu için bugüne dek 8,6 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Tarafların kısa süre içerisinde el sıkışması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN