Yunus Akgün'den olay sevinç! Milli futbolcunun cephesinden açıklama geldi: Gol sevincinde Kerem Aktürkoğlu'na gönderme mi yaptı?

Yunus Akgün'den olay sevinç! Milli futbolcunun cephesinden açıklama geldi: Gol sevincinde Kerem Aktürkoğlu'na gönderme mi yaptı?

Eintracht Frankfurt karşısında Galatasaray’ın tek golünü atan Yunus Akgün’ün sevinci sosyal medyada tartışma yarattı. Fenerbahçe’ye transfer olan Kerem Aktürkoğlu’na gönderme yapıldığı öne sürülen hareketin perde arkasını futbolcunun yakın çevresi açıkladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda Eintracht Frankfurt’a 5-1 mağlup olan Galatasaray’da Yunus Akgün’ün gol sevinci gündem oldu. 8. dakikada attığı golle sarı-kırmızılıları öne geçiren 25 yaşındaki futbolcu, fileleri havalandırmasının ardından yere uzanarak verdiği pozla dikkat çekti.

yunus-akgun-jpg

Bu sevinç kısa sürede sosyal medyada tartışma konusu olurken, birçok futbolsever hareketi Fenerbahçe’ye transfer olan eski takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na gönderme olarak yorumladı. Kerem’in imza sürecinde çocukluk yıllarına ait sarı-lacivertli formayla verdiği fotoğrafın paylaşılması da bu iddiaları güçlendirdi.

kerem-akturkoglu3-jpg

Ancak futbolcuya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, Yunus’un gol sevincinin Kerem Aktürkoğlu ile bir bağlantısı yok. Serdar Ali Çelikler’in aktardığına göre Yunus Akgün bu pozu Danimarkalı efsane Brian Laudrup’tan esinlenerek planladı.

Milli futbolcunun arkadaşı gol sevincini daha önceden kararlaştırdıklarını “Bu gol sevincini daha önceden konuşmuştuk. Kerem ile hiçbir ilgisi yok, Laudrup’tan esinlendi” bu ifadelerle belirtti.

eba09d2b503ffbaead31259493c6afc2172c2a8d-jpg

Laudrup, 1998 Dünya Kupası’nda Brezilya’ya attığı golün ardından aynı şekilde sevinç yaşamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN