Yusuf Yazıcı dünya devine transfer oluyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Yusuf Yazıcı dünya devine transfer oluyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Bu sezon Fransız ekibi Lille forması altında gösterdiği performansla dev takımların radarına giren milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı belli oldu. Milli yıldız dünya devine transfer olmak için resmen gün sayıyor.

Fransız ekibi Lille formasını terleten A Milli Takım'ın yıldız ismi Yusuf Yazıcı'nın yeni durağı belli oldu. Bu sezon Fransız temsilcisinde dikkat çekici bir performansa imza atan milli yıldız, dünya devine transfer olmak için artık resmen gün sayıyor.

Geçen sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçiren ve beklentilerin altında kalarak bordo-mavili camiada hayal kırıklığı yaratan Yusuf Yazıcı, sezonun sona ermesiyle Fransız ekibi Lille'e geri dönmüştü. Sezon başından bu yana gösterdiği performansla dev takımların radarına giren mili yıldızın yeni durağı büyük oranda belli oldu.

Akşam'ın Fransız basınından derlediği habere göre; Sezonun sonunda Lille ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan milli yıldız İtalya'ya transfer olacak. 27 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun Serie A ekibi Milan ile 2+1 yıllık anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Milli yıldız ile Milan arasında son pazarlıkların yapıldığı ve Yusuf Yazıcı'nın sezon sonunda Milan'a imza atacağı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Lille forması altında toplamda 36 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 10 gol 3 asiste imza attı.

Milli yıldızın Lille ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz günlerde menajerini değiştirerek dikkat çekici bir yeniliğe imza atmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN